FORRETTER
Burrata 129,-
Grillet pære, saltede mandler,
coppa & balsamicodressing
Fiskesuppe 129,-
Dagens fisk fra auktion med
spæde urter, forårsløg & grøn olie
Hertil friskbagt surdejsbrød &
smør fra Aabybro Mejeri
Carpaccio 129,-
Dansk oksemørbrad, syltede løg,
nødder, sprøde salater & urtemayo
Månedens forret 119,-
Se under månedens menu
HOVEDRETTER
Laksesalat 149,-
Koldrøget Grand Cru laks,
marineret agurk, saltede mandler & urtemayo
Hertil friskbagt surdejsbrød &
smør fra Aabybro Mejeri
Trøffelpasta 179,-
Pappardelle i en cremet sauce
med revet havgus & frisk trøffel
Hertil friskbagt surdejsbrød &
smør fra Aabybro Mejeri
Rørt Tatar 199,-
Serveres med pommes frites & urtemayo
Opgradér til trøffelfritter +30,-
Dagens fisk fra auktion 239,-
Spørg din tjener
Bouef Bearnaise 269,-
300 g. dansk krogmodnet Rib-Eye
med sauce bearnaise & pommes frites
Hertil sprøde salater vendt i vinagrette
Månedens hovedret 219,-
Se under månedens menu
DESSERTER
Fyldt chokolade 59,-
Tre forskellige styks
Crème Brûlée 89,-
Tilkøb af vaniljeis +20,-
Månedens dessert 99,-
Se under månedens menu