FORRETTER
Stegte kammuslinger 149,-
Marineret agurk, grønne asparges,
rygeost & sauce blanquette
Hummerbisque 129,-
Helleflynder, urtecreme,
grøn olie & friske urter
Carpaccio 129,-
Dansk oksemørbrad, syltede løg,
nødder, sprøde salater & urtemayo
Bøffelmozzarella 109,-
Bagte tomater, friske tomater,
syltede tomater,nødder & tomatconsummé
Månedens forret 119,-
Se under månedens menu
HOVEDRETTER
Laksesalat 159,-
Koldrøget Grand Cru laks, marineret
agurk, saltede mandler & urtemayo
Trøffelpasta 179,-
Pappardelle i en cremet sauce
med revet havgus & frisk trøffel
Hertil friskbagt surdejsbrød &
smør fra Aabybro Mejeri
Rørt Tatar 199,-
Serveres med pommes frites & urtemayo
Opgradér til trøffelfritter +30,-
Bouef Bearnaise 269,-
300 g. dansk krogmodnet højreb
med sauce bearnaise & pommes frites
Hertil sprøde salater vendt i vinagrette
Moules Frites 189,-
Hvidvinsdampet blåmuslinger med fritter og aoli
Månedens hovedret 219,-
Se under månedens menu
Lille Skaldyrsfad 595,-
Pil selv rejer, jomfrummer, krabbeklør,
Moules Manier, Friteret østers hertil 3 dip,
grillet citron & frisk bagt surdejsbrød med smør fra Aabybro mejeri
Stort Skaldyrsfad 995,-
Pil selv rejer, jomfrummer, krabbeklør,
Moules Manier, Friteret østers, halv hummer hertil 3 dip,
grillet citron & frisk bagt surdejsbrød med smør fra Aabybro mejeri
DESSERTER
Fyldt chokolade 59,-
Tre forskellige styks
Gateau Marcel 99,-
Serveres med vaniljeis
Crème Brûlée 89,-
Tilkøb af vaniljeis +20,-
Ostetallerken 109,-
Fire forskellige slags med
glaserede valnødder, hjemmelavet
knækbrød & marmelade
3 iskulger med knas 79,-
Kokkens valg
Månedens dessert 99,-
Se under månedens menu