MORGENRETTER

Serveres fra 09:00-11:00

Croissant 29,-

Tilkøb af chokoladecreme 10,-
 

Pistaciecroissant 45,-

 

Croissant 29,-

Med skinke & ost
Hertil sprøde salater
vendt i vinagrettedressing

 

Surdejsbolle 42,-

Økologisk fra Jalm&B
med smør fra Aabybro Mejeri
 

Surdejsbolle 59,-

Økologisk fra Jalm&B
med gammelknas, hybenchutney &
smør fra Aabybro Mejeri
 

Morgenbræt 89,-

Blandet oste & charcuteri

Avocadomad 79,-

Ristet surdejsbrød med avocado,
marinerede tomater, pocheret æg,
sorte sesam & friske urter
 

Klassisk Omelet 69,- 

Lavet på økologiske æg 
Serveret med marinerede tomater & urter
 

Luksus Omelet 99,-

Den klassiske omelet 
med koldrøget Grand Cru laks & avocado
 

Croque Monsieur 89,-

Smørstegt sandwich med skinke, ost & dijonsennep
Hertil sprøde salater vendt i vinagrettedressing

FROKOSTRETTER

Serveres fra 11:00-16:00

Avocadomad 79,- 

Ristet surdejsbrød med avocado,
marinerede tomater, pocheret æg,
sorte sesam & friske urter
 

Croque Monsieur 89,-

Smørstegt sandwich med skinke, ost & dijonsennep
Hertil sprøde salater vendt i vinagrettedressing
 

Burrata 99,-

med flamberede ferskner, 
coppa & balsamicodressing
Hertil friskbagt brød & smør
 

Steaksandwich 129,-

med tomatrelish, syltede rødløg, 
sprøde salater & trøffelmayo
Tilkøb af pommes frites +20,-
 
 
 
 
 

Sæsonens salat 129,-

med frisk og grillet pære, valnødder,
olivenolie & parmesanost
Hertil friskbagt brød & smør
 

Laksesalat 149,-

Lavet på koldrøget Gran Cru laks
med marineret agurk,
saltede mandler & urtemayo
Hertil friskbagt brød & smør
 

Rørt Tatar 159,-

med pommes frites & urtemayo
Opgradér til trøffelfritter +30,-
 

Bouef Bearnaise 179,-

med sauce bearnaise & pommes frites
Hertil sprøde salater vendt i vinagrettedressing

SNACKS

Serveres fra 11:00

Charcuteribræt 89,-

 

Ostebræt 89,-

 

Blandet bræt 149,-

 
 

Grillet Padron peber 49,-

 

Italienske Oliven 39,-

 

Saltede Mandler 39,-

 

Pommes Frites 45,-

med urtemayo 

 

Kokkens Snackbræt 119,-

4 små luksussnacks
 
 

Friterede jomfruhummer 119,-

3 styks i sprød Kataifidej med chilimayo
 
 

Bruschetta 79,-

4 styks udvalgt af kokken
 
 

Trøffel Frites 79,-

med friskrevet trøffel, 
vesterhavsost & trøffelmayo

FORRETTER

Serveres fra 17:00

Burrata 109,-

med brændte ferskner, 
coppa & balsamicodressing

Hummer-hotdog 119,-

Hummersalat serveret i briochebrød
med syltede svampe & små salater

Rørt Tatar 119,-

med sprøde salater &
urtemayo

Jomfruhummer 139,-

Flamberet i uzo med piment,
porrer & cherrytomater

HOVEDRETTER

Serveres fra 17:00

Trøffelpasta 179,-

Pappardelle i en cremet sauce
med revet havgus & frisk trøffel

 

Dagens fisk fra auktion 229,-

Spørg din tjener

 

Sæsonens salat 129,-

med frisk og grillet pære, valnødder,
olivenolie & parmesanost
Hertil friskbagt brød & smør

 

Rørt Tatar 189,-

med pommes frites & urtemayo
Opgradér til trøffelfritter +30,-

 

Bouef Bearnaise 239,-

med sauce bearnaise & pommes frites
Hertil sprøde salater vendt i vinagrettedressing

 

Braiseret oksespidsbryst 209,-

med selleripuré, saltbagt selleri, crudéte
af bladselleri, pommes anna & kraftig glace

SEPTEMBER MENU

Serveres fra 01/09-22 TIL 30/09-22

Fra klokken 17:00

FORRET

Hummer-hotdog

Hummersalat serveret i briochebrød
med syltede svampe & små salater

 

HOVEDRET

Braiseret oksespidsbryst

med selleripuré, saltbagt selleri, crudéte
af bladselleri, pommes anna & kraftig glace

 

DESSERT

Passionsfrugtsorbet

med hvid chokolade ganache,
limegranité & kniplingskager

 

2 retter 279,-

3 retter 339,-

 

Vinmenu 1: 

2 glas vin & filterkaffe 179,-

Vinmenu 2:

3 glas vin 219,-

 

DESSERTER

Serveres fra 11:00

Chokoladebrud 49,-

3 slags hjemmelavet chokolade

 

Crème Brûlée 99,-

med vaniljeis

 

Passionsfrugtsorbet 109,-

med hvid chokolade ganache,
limegranité & kniplingskager
 

JULEMENU 2022

Serveres i november & december

FORRET

Flamberet laks – Gulerødder – Kærnemælk

 

HOVEDRET

Krogmodnet okse – Rødbeder – Brombær

 

DESSERT

Vanilje – Kirsebær – Mandler

 

2 retter 299,-

3 retter 359,-

 

Vinmenu 1: 

2 glas vin & filterkaffe 179,-

Vinmenu 2:

3 glas vin 219,-