MORGENRETTER

Serveres fra kl. 09:00-11:00

Egg Benedict 99,- 
Ristet surdejsbrød med pocheret æg, 
sauce hollandaise & sprød bacon
 

Egg Florentine 99,-
Ristet surdejsbrød med pocheret æg,
sauce hollandaise & sauteret spinat
 
Egg Royal 139,-
Ristet surdejsbrød med pocheret æg,
sauce hollandaise, sauteret spinat &
Grand Cru laks 
 
 
Brød & bagværk
Surdejsbolle 
friskbagt fra eget bageri
med smør fra Aabybro Mejeri 45,-
 
Brødkurv
Friskbagt fra eget bageri
med smør fra Aabybro Mejeri 49,-
 
Smørristet rugbrød 25,-
 
Croissant 39,-
Tilkøb: Chokoladecreme 20,-
 

Tre slags charcuteri 89,-
Bertel Skinke, fennikelpølse og Coppa skinke

Oste Specialiteter 59,-
2 slags lokale oste
Serveret med marmelade og kiks

Avocado
Vælg mellem: 
Serveres med sesam og soya 39,-
Serveres med marinerede tomater 39,-
 
Koldrøget laks
Grand cru laks 49,- 
 
Øko yoghurt
Serveres med granola & blåbærkompot 39,-
 
Hjemmelavet pandekager
Serveres med bær og ahornsirup 49,- 
 
 
Kaffe & Kage kr. 69,- 
Frellsens filterkaffe eller te 
Hertil æbletærte med vanilje
Serveres fra kl. 09:00-17:00
Ønskes cafe latte, cappuccino, cortado, 
chai latte, americano eller iskaffe til din kage, 
koster dette 15,- ekstra*
 
Kaffe & Surdejsbolle kr. 99,- 
Frellsens filterkaffe eller te 
Hertil surdejsbolle serveret med 
gammelknas & marmelade
Serveres fra kl. 09:00-17:00
Ønskes cafe latte, cappuccino, cortado, 
chai latte, americano eller iskaffe til din kage, 
koster dette 15,- ekstra *

FROKOSTRETTER

   Serveres fra kl. 11:00-16:00

Avocadomad 99,- 
Vælg mellem ristet surdejsbrød eller ristet rugbrød.
Serveres med avocado, pocheret æg, 
marinerede tomater, sorte sesamfrø & friske urter

Tilkøb af 1 skive laks 20,-

Croque Monsieur 109,-
Smørstegt surdejsbrød med krydderskinke, 
osten havgus & sennepscreme.
Hertil sprøde salater vendt i vinaigrette
 
Croque Madame 139,-
Smørstegt surdejsbrød med krydderskinke, 
osten havgus, sennepscreme og spejlæg på toppen.
Hertil sprøde salater vendt i vinaigrette
 
Buratta 129,-
Serveres med grillede ferskner og Coppa skinke
Hertil friskbagt surdejsbrød &
smør fra Aabybro Mejeri
 
 
Kyllingesalat 169,-
Hopballe Mølle kylling, peberrods olie, trøffel, granatæble og croutons
Hertil friskbagt surdejsbrød &
smør fra Aabybro Mejeri
 
 
 
Rørt Tatar 169,-
Hertil sprøde salater med vinagrette
Serveres med pommes frites & urtemayo
Opgradér til trøffelfritter +30,-
 
Grillet højreb 269,-
300 g. dansk krogmodnet højreb 
hertil pommes frites og side Salad 
Vælg Bearnaise /-eller pebersauce
 
Oksemørbrad 269,-
220 g. Dansk Oksemørbrad
hertil pommes frites og side Salad
Vælg Bearnaise /-eller pebersauce
 
Steaksandwich 169,-
Serveres med krogmodnet dansk okse, pesto, tomat
og revet vesterhavsost
Tilkøb af pommes frites +20,-
 
 
 

SNACKS

Serveres fra kl. 11.00

Italienske Oliven 45,-
 
Saltede Mandler 59,-
Ristede & saltede marcona mandler
 
Tapioka Chips 69,-
Serveres med chilimayo
 
4 Bruschetta 99,-
Kokkens valg
 
Trøffel Frites 79,-
Friskrevet trøffel, revet vesterhavsost & trøffelmayo
 
Pommes Frites 49,-
Serveres med urtemayo
 
Blandet Bræt for 2 personer 379,-
Udvalg af lokale skinker fra Bertel samt lokale oste
 
 
 
3 Friterede Jomfruhummer 119,-
Vendt i sprød Kataifidej
Serveres med chilimayo
 
Kartoffelchips 49,-
Serveres med trøffelcreme
 
Brødkurv 49,-
Friskbagt surdejsbrød fra Surdejsbageren
med smør fra Aabybro Mejeri

 

Grillede Padron Peber 49,-
Spanske peberfrugter

Sprøde Kartofler 89,-
Serveres med aioli & tomat

Krabbesalat 119,-
Serveres i sprød vaffel med urtecreme

Skinke fra Bertel x Museth 99,-

CAVIAR
Serveres med smørstegte blinis, rødløg, purløg & creme fraiche

Baerii
20 g – 249,-

 

FORRETTER

Serveres fra kl. 17.00

Fra 17/03-25

Sæsonens Forret 129,-
Krabbesalat – Tempura – Cashewnødder
Hertil friskbagt surdejsbrød & smør fra Aabybro Mejeri. 
 
Sæsonens Mellemret 119,-
“Nordjysk Taco” – Grillet Jomfruhummer – Ramsløg
Hertil friskbagt surdejsbrød & smør fra Aabybro Mejeri. 
 
Sæsonens Grøntret 119,-
Selleri – Sesam – Aromatisk Fløde
Hertil friskbagt surdejsbrød & smør fra Aabybro Mejeri. 
 
Pastaret med Jomfruhummer 139,-
Serveres med tomatiseret blanquette sauce
Hertil friskbagt surdejsbrød & smør fra Aabybro Mejeri. 
 
Hummerbisque 129,-
Serveres med hvid fisk, basquise & friske urter
Hertil friskbagt surdejsbrød & smør fra Aabybro Mejeri
 
Carpaccio 149,-
Carpaccio af dansk mørbrad med syltede løg, urtecreme, mandler & Trøffel
Hertil friskbagt surdejsbrød & smør fra Aabybro Mejeri
 
 
 
 

HOVEDRETTER

Serveres fra kl. 17:00

Fra 17/03-25

Sæsonens hovedret 229,-
Sprød Gris – Grillet Banan – Mangoglace

Grillet højreb 299,-
300 g. dansk krogmodnet grillet højreb
hertil pommes frites og Side Salad
Vælg Sauce Bearnaise eller pebersauce

Oksemørbrad 299,-
220 g. Dansk Oksemørbrad
hertil pommes frites og Side Salad
Vælg Sauce Bearnaise eller pebersauce

Rørt tatar 209,-
Hertil sprøde salater med vinaigrette
Serveres med pommes frites & urtemayo
Opgradér til trøffelfritter +30,-

Trøffelpasta 199,-
Pappardelle pasta serveret i cremet trøffelsauce, friskrevet ost og trøffel
 
Stegt Helleflynder 279,-
Serveres med hvidvinsdampede gulerødder og Beurre Blanc
fyldt med ørred rogn og purløg
 
 

DESSERTER

Serveres fra kl. 11:00

Fra 17/03-25
 
Sæsonens dessert 99,-
Hvid Chokolade – Vanilje – Rabarber
 
Fyldte chokolader 59,-
3 fyldte chokolader – Kokkens valg
 
Gateau Marcel 99,-
Chokoladekage
Serveres med sorbet
 
Crème Brûlée 89,-
Tilkøb af sorbet + 20,-
 
Osteret 109,-
Grubelagret vesterhavsost fra Thise, knækbrød, lemoncurd & trøffel
 

Sæsonens Menu


Severes fra kl. 17:00

 

Fra d. 17/03-2025

FORRET
Krabbesalat – Tempura – Cashewnødder

MELLEMRET
”Nordjysk Taco” – Grillet Jomfruhummer – Ramsløg

GRØNTRET
Selleri – Sesam – Aromatisk Fløde

HOVEDRET
Sprød Gris – Grillet Banan – Hønsesauce

DESSERT
Hvid Chokolade – Vanilje – Rabarber

3 retter 399,- (Forret, Hovedret, Dessert)
4 retter 479,- (Forret, Grøntret, Hovedret, Dessert)
5 retter 559,- (Forret, Mellemret, Grøntret, Hovedret, Dessert)
 
*Til alle sæsonmenuer (3-, 4-, 5- Retter) serveres 2 snacks som appetizer*
 
*Venligst bemærk at 4- & 5 retters menu skal bestilles senest 18.30 Man-Torsdag, Samt 19.30 Fre-Lørdag*
 
Original vinmenu: 3 retter 279,- / 4 retter 345,- / 5 retter 415,-
Eksklusiv vinmenu: 3 retter 399,- / 4 retter 479,- / 5 retter 535,-
 
 
HELAFTENSMENU
Bestilles senest kl. 18.30 Man-Torsdag og kl. 19.30 Fre-Lørdag
 
Skal bestilles af hele bordet
Bobler & 2 snacks
5-retters sæsonens menu Inkl. vinmenu 
Valgfri kaffe & fyldt chokolade
 
1050,- pr. person
Opgrader dine bobler til Champagne +50,- Pr.person
Eksklusiv vinmenu +299,-